zaterdag 21 maart 2009

I Think I need a sunrise

I Think I need a sunrise, I'm tired of a sunset.. (Boston - Augustana)
These photos are from wednesdaymorning, at 7 pm. I really like the sun in the morning!

3 opmerkingen:

  1. WINNIEEEE, hoera horaaa voor u blog! Inderdaad, eindelijk en die trekt dus wél op iets :'D en ge hebt niet alleen dezelfde kousebroek maar ook hetzelfde jurkje gekocht, zo met die rits.. hahah, maar ik vind da totaaaaaal niet erg ze, das van h&m dus heeft waarschijnlijk de halve wereldbevolking die ongelofelijk coole kledingstukken ;] ghihi. En voor onze reis, hebt gij een ander gsmnummer ofzo? ö ik had een sms gestuurd da ik dus bij laura en josse in de groep zit ;[ njanja spijtig he! En vond het dagboek echt goed? Ik schaam mij echt dood da ik zo weinig heb geschreven :'D volgende keer, ga ik echt meer schrijven , beloofd! <3 iloveyou my soulmate!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zo schuinover het gemeentehuis, en schuinover het postkantoor :] mijn examen was goeed! Ik verschoot er echt van, ik had veeeeel moeilijker verwacht :'D <3 ily soulmaaaaaates

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik zal zeker duimen! :] maar euhm bijles haha, daar kunt ge beter voor bij iemand anders zijn :'D ik ben echt sleeeeecht in wiskunde, wrs denk ik zo alleen maar da ik het goe heb gedaan , haha ;p maja SUCCES <3 ily!

    BeantwoordenVerwijderen